•  

10 συχνές ερωτήσεις για τη μεσοθεραπεία της K-Surgery

Διαβάστε μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις για τη μεσοθεραπεία σώματος της K-Surgery1.     Τι είναι τα προϊόντα Μεσοθεραπείας σώματος K-Surgery;

Είναι προϊόντα χαμηλού μοριακού βάρους, με ενδοδερμική δράση, που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις ατέλειες του σώματός μας, βελτιώνοντας το ανάγλυφο και το περίγραμμά του. Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

 

2.     Σε ποιά σημεία του σώματος εφαρμόζονται;

Κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας τοπικής συσσώρευσης λίπους και χαλάρωσης.

 

3.     Τι στοιχεία περιέχουν τα προϊόντα μεσοθεραπείας K-SURGERY;

Μεταξύ άλλων, τα στοιχεία που έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και χωρίς παρενέργειες είναι:

Φωσφατιδυλοχολίνη: Δρα αυξάνοντας τη δράση των ενζύμων που αποικοδομούν τα λιπίδια της κυτταρικής μεμβράνης. Στα λιποκύτταρα, η δράση αυξάνει τη ρευστότητα και την διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, διευκολύνοντας την απελευθέρωση του λίπους.

 Καφεΐνη: Ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπιδίων του ιστού, αυξάνοντας τη μείωση των αποθηκών του λίπους, ενώ η φωσφατιδυλοχολίνη γαλακτοποιεί τα τριγλυκερίδια που έχουν συσσωρευτεί στα λιποκύτταρα, ενεργοποιώντας την κινητοποίηση τους.

Διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE): Διεγείρει την δραστηριότητα των ινοβλαστών, που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, για να αυξήσει το εξωκυτταρικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη συμπαγότητα, ελαστικότητα και τόνος του δερματικού ιστού, κ.α.

 

4.     Με ποιες μεθόδους γίνεται η μεσοθεραπεία της K-SURGERY;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει ενέσιμη, με ηλεκτροπόρωση και με την μέθοδο MTS. (Micro-needle Therapy System) 

 

5.     Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα;

Απαιτούνται 4 ως 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7 ημερών. Συνολικά, η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 με 1,5 μήνας.

 

6.     Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για να έχουν όμως διάρκεια απαιτείται ένας πλήρης κύκλος 1,5 μήνα.

 

7.     Η θεραπεία πονάει;

Όταν η θεραπεία είναι ενέσιμη γίνεται με μικροσκοπική βελόνα, αλλά λόγω της μεγάλης επιφάνειας, η όλη διαδικασία γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Όταν η θεραπεία γίνει με την μέθοδο MTS(Micro needle Therapy System) και με ηλεκτροπόρωση, είναι τελείως ανώδυνη και δεν χρειάζεται αναισθητική κρέμα. 

 

8.     Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η εφαρμογή στους μηρούς και τους γλουτούς διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά.

 

9.     Τι πρέπει να προσέξω μετά;

Λόγω των πολλών μικρο-ενέσεων, πρέπει το δέρμα να διατηρηθεί καθαρό για 12-24 ώρες και να μην γίνει χρήση κρεμών και και καλλυντικών.

 

10.  Τι παρενέργειες έχει η μεσοθεραπεία σώματος;

Σοβαρές παρενέργειες δεν έχουν αναφερθεί στη βιβλιογραφία. Μικρά οιδήματα, εκχυμώσεις και ερυθρότητα στην περιοχή υποχωρούν.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 29 100 61