•  

Pistor Eliance


 


Όταν αναφερόμαστε στη μεσοθεραπεία, κανένα όνομα δεν είναι πιο συνδεδεμένο με την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία, από το Pistor. Ο Δρ. Michel Pistor, εκτός από εφευρεύτης της μεσοθεραπείας, είναι και εφευρέτης της πρώτης συσκευής έγχυσης. Η πρώτη αυτή συσκευή εξελίχθηκε στο πέρασμα των χρόνων από τον ίδιο της τον εφευρέτη σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία ΜΙ Medical Innovation η οποία αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό. Οι συσκευές έγχυσης της συγκεκριμένης εταιρίας φέρουν πλέον και επίσημα το όνομα του εφευρέτη τους και αποτελούν καινοτομία στο χώρο της μεσοθεραπείας.

 

 

                                   

 


Το Pistor Eliance, της MI Medical Innovation, αποτελεί μια τέτοια καινοτομία. Ο εργονομικός σχεδιασμός του πιστολιού κάνει την συσκευή ελαφρύτερη και επιτρέπει στους επαγγελματίες να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία με μεγαλύτερη άνεση, και ως εκ τούτου, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κόπωση. Η κόπωση είναι ένα από τα υπ 'αριθμόν ένα  προβλήματα των γιατρών που εκτελούν πολλαπλές συνεδρίες μεσοθεραπείας. Η πραγματοποίηση πολλών θεραπειών σε μια μέρα, μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική για το χέρι και τον καρπό, ένα πρόβλημα που ανακουφίζεται με την χρήση του Pistor Eliance.


Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι προ-εγκατεστημένα προγράμματα έγχυσης, που τους  παρέχουν ακρίβεια στη χορήγηση διαφορετικών σκευασμάτων. Ο εργονομικός πίνακας ελέγχου είναι εξαιρετικά σαφής, γεγονός που επιτρέπει το γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό και την εξάλειψη του λάθους κατά τη διάρκεια χρήσης των προϊόντων μεσοθεραπείας.

 

Σε αντίθεση με παλαιότερα πιστόλια, τα προϊόντα της MI δε διαθέτουν καλώδια, που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν με άνεση γύρω από τους πελάτες τους. Είναι επίσης κατάλληλα για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει ένα δείκτη ιξώδους από 5500 Pa/ s. Οι αυτόματες ρυθμίσεις του Pistor Eliance όπως και του Pistor 5 επιτρέπουν την εύκολη και ακριβή προσαρμογή του βάθους διείσδυσης, της ποσότητας του προϊόντος και του χρόνου έγχυσης. Η βελόνα συνδέεται άμεσα με την σύριγγα και όχι με καθετήρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σπατάλη του προϊόντος.

 

Ακόμη και όταν δουλεύουμε με μικρές ποσότητες προϊόντος, το πιστόλι εξασφαλίζει με την ίδια ακρίβεια τη δοσολογία που απαιτείται κάθε φορά. Το Pistor Eliance είναι αμφιδέξιο, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή σφάλματος κατά τη χρήση, θα μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση αναμονής, κάτι το οποίο το καθιστά πολύ ασφαλές προϊόν. Προς όφελος του ασθενούς, το πιστόλι είναι απαλό, ήσυχο και σχεδόν ανώδυνο, ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το τριχωτό της κεφαλής ή το πρόσωπο, παρέχοντας την πολυτέλεια της άνεσης του πελάτη, κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τα πιστόλια που λειτουργούν με συμπιεστή. Οι παράμετροι ρυθμίζονται με ιδιαίτερη ευκολία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, καθώς η νέα μπαταρία επαναφορτίζεται τόσο στα 220 V / 50 Hz όσο και στα 110 V / 60 Hz.

 


Τα προϊόντα της MI διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρία MediconTEC (Γκούμας Αντώνης). Η MI Medical Innovation διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πιστόλια μεσοθεραπείας, τα οποία  έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις συνεδρίες μεσοθεραπείας πιο προσιτές, πιο άνετες και πιο αποτελεσματικές, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους επαγγελματίες. Τα πιστόλια μεσοθεραπείας της MI Medical Innovation θεωρούνται ο χρυσός κανόνας ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες μεσοθεραπείας σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα παραπάνω, καθιστούν τη μεσοθεραπεία μια συναρπαστική και δυναμική θεραπευτική επιλογή, που αξίζει να προσθέσετε στην πρακτική σας.