•  

MTS: Αληθινές Μαρτυρίες

20/1/2014

 

H εταιρεία Medicon TEC, σε συνεργασία με την αισθητικό Ειρήνη Χαλά, σας δίνουν την ευκαιρία να ακούσετε αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων που δοκίμασαν τη μέθοδο MTS.

 

 ΒΙΚΥ ΚΟΥΡΜΟΥΖΗ (43 ετών)

“H εμπειρία μου, ολοκληρώνοντας τις 6 συνεδρίες με την θεραπεία MTS, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ειλικρινά, η Ειρήνη μου είχε εξηγήσει τις θεραπευτικές του ιδιότητες, όμως τις αλλαγές που έβλεπα όχι μόνο εγώ αλλά περισσότερο οι άλλοι, ήταν εντυπωσιακές. Πιο συγκεκριμένα, οι ρυτίδες είτε εξαφανίστηκαν είτε έγιναν λιγότερο ορατές. Το χρώμα στο πρόσωπο έγινε πιο λευκό και καθαρό. Το δέρμα ιδιαίτερα στα μάγουλα έγινε πιο σφριγηλό και οι κύκλοι κάτω από τα μάτια πιο μικροί, χωρίς πρήξιμο. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποια θέλει να δώσει λάμψη και υγεία στο πρόσωπό της και να νιώσει πιο ανανεωμένη. Για όλα αυτά ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ειρήνη Χαλά που μου πρότεινε να δοκιμάσω την θεραπεία αυτή.”​

 

 

 

ΝΑΝΣΥ ΚΑΖΑ (37 ετών) 

“Ο χρόνος έχει αρχίσει να δείχνει δειλά-δειλά τα πρώτα σημάδια στο πρόσωπό μου και στον καθρέφτη έβλεπα το δέρμα μου θαμπό, κουρασμένο και ειδικά τις ρυτίδες έκφρασης πιο έντονες. Έτσι πήρα την απόφαση να επισκεφτώ την αισθητικό Ειρήνη Χαλά στο χώρο της , ώστε να μου προτείνει μία λύση για το πρόβλημά μου. Στην αρχή είχα ενδοιασμό για τη θεραπεία MTS, λόγω του φόβου για τον πόνο που ενδεχομένως να ένιωθα, αλλά μετά τη λεπτομερή ενημέρωση της ειδικού για την όλη πορεία της θεραπείας, την εμπιστεύτηκα αμέσως. Και δεν το μετάνιωσα! Έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη μόλις συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ενθουσιάστηκα που αμέσως το πρόσωπό μου έχασε τη θαμπάδα που είχε και φαίνεται καθαρό, πολύ λείο και σφριγηλό. Στην υφή του είναι πιο μαλακό και απαλό και το αποτέλεσμα αυτό διήρκησε περισσότερο απʼ ότι περίμενα.  Επίσης, παρατήρησα πως τα προϊόντα ενυδάτωσης που βάζω από εκείνη τη μέρα, απορροφούνται αμέσως από την επιδερμίδα μου. Ευχαριστώ πολύ την ειδκό Ειρήνη Χαλά που με έπεισε να δοκιμάσω τη θεραπεία MTS και ανυπομονώ για τις υπόλοιπες συνεδρίες!” 

 

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ (51 ετών)

“Δεν είμαι εύκολη στις περιποιήσεις και ειδικά πάνω στο πρόσωπό μου. Είμαι επιφυλακτική και δύσπιστη στις θεραπείες. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την Ειρήνη και την επισκέφτηκα για να μου δώσει μια ενυδατική κρέμα, ειδική για της ανάγκες του δέρματός μου. Μου πρότεινε τη θεραπεία MTS για πιο βαθιά ενυδάτωση, πιο εύκολη απορρόφηση των προϊόντων και κυρίως αυτό που με απασχολούσε, το σβήσιμο των ρυτίδων! Η αναλυτική ενημέρωση για την πορεία της θεραπείας με έκανε να την εμπιστευτώ. Άρχισα να το σκέφτομαι και το αποφάσισα, καθώς θα έκανα κάτι για τον εαυτό μου, χωρίς να βγω καθόλου έξω από τον οικονομικό μου προϋπολογισμό. Από την πρώτη φορά η αλλαγή ήταν ορατή. Το δέρμα του προσώπου μου πιο απαλό και πιο καθαρό. Μέχρι την 6η θεραπεία, πέρα από τα παραπάνω θετικά είναι και η έντονη μείωση ρυτίδων. Κάποιες από αυτές εξαφανίστηκαν, ενώ οι πιο βαθιές έγιναν πιο απαλές. Την αλλαγή δεν την έβλεπα μόνο εγώ αλλά και οι γύρω μου! Τους εξήγησα για τη θεραπεία και για το πόσο καλή επαγγελματίας είναι η Ειρήνη και συνέστησα ανεπιφύλακτα να πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι τη θεραπεία, ώστε να δουν τα απτά και γρήγορα αποτελέσματά της!” 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MTS, μπείτε στο www.medicontec.com ή καλέστε στο 210 29 100 61

Ευχαριστούμε την Ειρήνη Μ. Χαλά για την ευγενική χορηγία του υλικού. Ειρήνη Μ. Χαλά Γρηγορίου Ε’ & Βυζαντίου 9, Παλλήνη,  210 60 30 864